Natació


Qsport ofereix condicions especials*  als alumnes de l’escola Cultura Pràctica.

*Per accedir a aquestes condicions, els alumnes han de ser socis de l’Ampa i tenir la quota al corrent de pagament.

Els cursos a Qsport s’organitzen en  períodes de 4 trimestres que van repartits en els següents mesos:

  • Setembre: mes de prova per a tothom (menys les noves incorporacions que s’afegiran la setmana del 15 de setembre). Abonant 1⁄2 mes.
  • Octubre, novembre, desembre. o Gener, febrer, març
  • Abril, maig, juny.
  • Juliol (optatiu)

Al finalitzar el curs, si aquests infants no es donen de baixa, automàticament comencen l’1 de setembre del curs següent.

Els infants poden escollir el dia i la franja horària que volen fer el curs de natació, d’aquesta manera el ventall de possibilitats és més ampli. Així doncs, el dia de piscina, ja no serà exclusivament el DIJOUS. Fins i tot es pot optar per fer el curs en dissabte.

Cada infant tindrà una targeta identificativa que li donarà pas al seu curs (amb el previ pagament de 6€ de dipòsit que seran retornats al fer-ne la baixa).

Sistema de treball: per nivells.

Durada de la sessió: 55 minuts.

Segueixen el calendari laboral, això vol dir que si no és festiu, els infants tindran classe. No es regeixen pel calendari escolar.

La inscripció s’ha de fer directament a Qsport, indicant que pertany a l’AMPA del Cultura Pràctica

Cost del curs: 29.90€/mes (que representa un 10% de descompte sobre el preu de la resta d’alumnes). Cal demostrar que l’infant pertany a l’escola.

No hi ha cap cost en concepte de matricula

Quan el grup arribi a 10 infants, es tancarà el nivell

Tenim una reserva de 35 places.

NOVETATS D’AQUESTA TEMPORADA:

Entrem ja a la part final del curs i ens agradaria poder comentar-vos una sèrie de novetats d’aquesta temporada:

Jornades Endurance:

Pels nostres alumnes més grans comunicar-vos que durant la temporada farem un parell de sortides a un altre centre de la ciutat a fer unes Jornades d’intercanvi, on a mode de ‘cursa’ participarem amb uns altres nois i noies de la mateixa categoria que nosaltres. Nedant els diferents estils de natació. Aquestes sortides, són de caire voluntari.

Edat dels nens que poden anar a aquesta jornada:

 1. 25m esquena: Pre-benjamí i benjamí (2010-2009-2008)
 2. 25m lliures: Pre-benjamí i benjamí (2010-2009-2008)
 3. 50m esquena: Aleví, infantil i juniors (2007,2006,2005,2004,2003 i 2002)
 4. 50m lliures: Aleví, infantil i juniors (2007,2006,2005,2004,2003 i 2002)

Únic requisit per poder nedar, és esser convocat pel teu monitor/a i portar el casquet de bany de Qsport.

Acabament del curs de natació:

El nostre curs de natació acaba el dimecres dia 31 de juliol, fent una jornada de portes obertes la setmana del 17 de juny, on totes les famílies podreu veure l’evolució dels vostres fills entrant dins els recinte de piscina, a la franja horària a la que es fa el curs de natació.

La setmana del dia 22 de juliol, es lliurarà un diploma on acredita la participació dels vostres fills en aquest curs de natació i el nivell obtingut. Per a obtenir aquest diploma, us preguem retornar la part inferior de la Carta a les famílies natació 2019 signada.

Si qualsevol dels alumnes vol fer la baixa abans del dia 31 de juliol i vol reservar la plaça per l’any vinent, haurà d’abonar la quantia de 11,50€ per tal de fer la reserva, que posteriorment, al setembre serà descomptada de la mensualitat. L’inici del curs vinent serà l’1 de setembre. Preu mensual: 29,90€

Finalment, per tots aquells que vulguin gaudir de la natació durant l’estiu, tenim els nostres intensius de Natació, que es duran a terme durant els mesos de juny i/o juliol. Ben aviat, podreu consultar els horaris i preus a la recepció.

Aprofitem per agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres.

Scroll to Top