RESERVA HORA per recollida de llibres de lectura.

Tot i que les circumstàncies no ens permetran fer-ho com normalment, des de l’AFA volem seguir fent el servei de préstec de llibres de lectura obligatòria als alumnes de la ESO. Degut a les mesures de distanciament que s’han de seguir en aquesta situació que ens ha tocat viure, hem preparat uns calendaris per tal de facilitar que no hi hagi gaires aglomeracions a la porta del racó. Us detallem, tot seguit, les mesures que es prendran:

  • Haureu de reservar hora el dia que us toqui per curs, veureu que hem fet franges de 5 min i podeu apuntar-vos fins a 5 alumnes en cada franja. Rebreu un correu de confirmació de la reserva al mail que entreu en fer-la. Si no el rebeu contacteu-nos. Només podreu fer UNA reserva. Si us heu equivocat o voleu canviar l’hora perquè no us va bé, haureu d’enviar un mail a la biblioteca de l’AFA per a què us anul·lem la reserva feta i en pugueu tornar a fer una altra. Només podrem fer canvis fins el dia anterior a la reserva abans de les 22h.
  • RECORDEU portar el carnet de soci de l’AFA.
  • Esperareu al carrer a la porta del racó, us demanem que no feu grupets i que seguiu les indicacions de distanciament com es fa per qualsevol activitat al carrer.
  • Nosaltres haurem disposat una taula a la porta amb una caixa on podreu dipositar els llibres a retornar (US RECORDEM QUE HEU DE TENIR TOTS ELS LLIBRES RETORNATS, NO PRESTAREM CAP SI DEVEU ALGUN LLIBRE) i us deixarem a la taula els llibres de lectura i vosaltres mateixos els agafareu.

Us preguem PUNTUALITAT, per tal que no s’acumuli gent a la porta i per facilitar-nos la logística.

Si teniu dubtes sobre qualsevol tema (si deveu algun llibre, quota de soci impagada, etc) podeu fer un correu electrònic al mail de la biblioteca : bibliotecaampaculturapractica@gmail.com

Tingueu en compte que els mails que ens envieu durant els dies de préstec a les hores que estem repartint llibres no els veurem al moment.

A sota trobareu els links per entrar al calendari de cada curs per a fer la reserva:

1er ESO
2on ESO
3er ESO
4rt ESO

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt