La nova Junta de l’AMPA us vol donar la benvinguda al CURS 2018/2019!!!

L’escola no és un sistema aïllat. Funciona, interactua, canvia i creix en relació amb altres sistemes: família, entorn i societat. Formar-ne part és com ser una orquestra en què cada un dels músics i instruments -alumnes, mestres i pares- participen per què una peça musical soni. L’ Ampa doncs, com a comunitat educativa, esdevé un símbol fonamental a fi que el projecte d’escola encaixi en aquesta ” partitura” de la nostra societat.

Fins ara i durant molts anys, aquesta feina l’ha realitzat l’antiga Junta de l’Ampa a qui cal agrair dedicació i esforç; especialment, a la Begoña, ànima d’aquest esperit integrador i col.lectiu de l’escola.

En una societat emergent i canviant, noves idees i il·lusions empenyen nous projectes. Ara és l’hora del relleu sempre mirant el futur, però mai oblidant qui som. Us animem doncs, pares i mares, a col·laborar i cooperar junts aportant noves idees i iniciatives en aquesta nova Junta que encetem per tal de crear projectes col·lectius motivadors compartint alhora èxits i vivències. Mostra d’això han estat la Xocolatada Solidària, la renovació del xandall de l’escola, la creació del nou logo, les activitats i tallers dels nostres alumnes…etc. I esperem moltes i engrescadores propostes.

Ànims en aquesta nova etapa en què hi hem d’implicar-nos tots. Que comencin els primers acords perquè la comunitat de l’Ampa soni amb notes diverses, variades, harmòniques, vibrants, potents i sòlides. Que la unió,la creativitat i l’organització es coordinin per tal que en surti una Ampa més forta i més unida. Estem convençuts que només així creixerem i avançarem perquè som SOCIETAT i som ESCOLA.

JUNTA AMPA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt