Sortida Anem a buscar el Tió

SORTIDA FAMILIAR                ANEM A BUSCAR EL TIÓ!!!

Benvolgudes famílies:

Si voleu passar un matí divertit i diferent, en plena natura i en família, us proposem anar a buscar els TIÓNS, que portarem a les classes d’infantil i a l’entrada i sortida de primària del carrer Cardaire.

El dia, punt i hora de trobada serà:

DIUMENGE 18 de Desembre, a les 11:00 h.

Casa de l’Obac- La Pastora al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Aquest any com ya varem fer l’any passat es farà el tradicional  CONCURS DE POSTRES CASOLANS, així que tots els que hi vulgueu participar podeu portar la vostra creació, podeu participar amb tota classe de rebosteria. També us aconsellem portar termos amb begudes calentes per grans i petits, per passar el fred. L’Ampa portarà estris per menjar i beure, i alguna cosa més…….

VINGA TOTS A PARTICIPAR

També com cada any petits i grans escoltarem la rondalla del TIÓ i cantarem cançons típiques nadalenques i ens endinsarem una mica pel bosc a TROBAR ELS TIONS, que portarem el dilluns a l’escola per donar la benvinguda a les FESTES NADALENQUES.

Per tal d’organitzar degudament la trobada, agrairem que deixeu la butlleta adjunta dins la bústia de l’Ampa, situada a l’entrada de l’escola pel carrer Sant Pere, com a molt tard divendres 4 de desembre.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt