🪪 El carnet de soci

Qui pot ser soci?

Per ser soci de l’AFA és requisit indispensable ser familiar, tutor/a legals de com a mínim d’un alumne de l’escola.

Com m’associo?

Per ser soci s’ha de satisfer una quota anual (actualment de 25€). I per fer-ho heu d’omplir el formulari de la quota que vulgueu satisfer a la nostra botiga. Per fer-ho caldrà que creeu un usuari que podreu fer servir per obtenir el carnet de soci i renovar la quota cada curs.

Per renovar la quota, caldrà que torneu a entrar amb el vostre usuari i torneu a la botiga per pagar la quota del curs vinent.

Hi ha dues formes de pagament. Amb targeta de crèdit o en efectiu. Si decidiu fer el pagament en efectiu haureu d’enviar un correu a afa@creixenterrassa.cat i quedar en algun moment per fer el pagament. Recomanem que els diners vagin dins d’un sobre tancat i amb els cognoms de la família escrits.

Un cop efectuat el pagament, validarem les vostres dades i completarem la comanda. Seguidament, rebreu un correu electrònic amb les dades de la comanda completada i les indicacions per obtenir el carnet.

Com obtinc el carnet?

Un cop validades les dades i completat el pagament podreu trobar un codi QR a l’apartat Carnet de soci o El meu compte sempre que us hagueu identificat com a usuari dins el web.

Per qualsevol dubte ens podeu escriure a afa@creixenterrassa.cat.

Com em dono de baixa?

La baixa és automàtica i es fa efectiva el dia 31 d’agost de cada curs si no es paga la quota següent.

Si un alumne marxa de l’escola, les seves dades personals s’esborren de la base de dades automàticament en el termini d’un any.

En cas que una família no tingui més alumnes a l’escola, aquesta causa baixa automàticament i no pot renovar la quota.

Per baixes voluntàries cal escriure un correu a afa@creixenterrassa.cat indicant, el nom de la família, els seus components i la causa de la baixa. Aquesta es tramitarà en un termini de 72 hores.

Desplaça cap amunt