Xerrada ORFES DIGITALS

Xerrada ORFES DIGITALS

Organitza: AMPA de l’Escola Cultura Pràctica de Terrassa

A càrrec de: Policia Municipal de Terrassa, Departament de Seguretat Viària.

A qui s’adreça: pares i mares d’alumnes de l’escola que desitgin aprofundir sobre aquest tema

Dia, lloc i hora: dijous 30 de març, Sala Arc a les 19 h.

Els nostres fills i filles estam immersos en les noves tecnologies de manera habitual, però penseu que saben utilitzar totes aquestes eines de manera responsable? Sabeu què és el grooming?

En aquesta  xerrada es vol parlar, sense caure en alarmismes, dels riscos que suposa per als escolars l’ús d’Internet i en particular de les xarxes socials, les mesures de seguretat recomanables i els sistemes de control parental. L’objectiu final és intentar reduir la bretxa que sovint hi ha entre la manera d’enfrontar-se a l’entorn digital dels pares i mares, i dels fills.

A més, també parlarem dels possibles casos d’utilització delictiva d’aquests canals, així com de les conseqüències que es deriven d’aquestes conductes.

La xerrada té una mirada molt pràctica per tal que els pares i mares puguem ajudar als nostres fills i filles a ser competents a l’hora d’utilitzar les eines digitals

Us convidem a venir, participar i no dubteu en portar preguntes per enriquir el debat!

Us preguem també que ompliu aquesta butlleta i la deixeu a la bústia del l’Ampa a l’entrada a l’Escola per el carrer Sant Pere. Si no la heu rebut per correu podeu descarregar-la Butlleta-xerrada

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt