2ª XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Des de l’AMPA ens hem tornat a engrescar amb la segona edició de la xocolatada solidària pel càncer infantil que tant d’èxit va tenir l’any passat!!

Us volem convidar a tots a passar-vos pel pati de l’escola el proper divendres 15 de febrer a partir de les 17h!!! L’AMPA posarà música, coca i xocolata calenta, per compartit una bona estona!! Us hi esperem!!

Aquesta iniciativa sorgeix d’un grup d’associacions que han viscut algun cas de càncer infantil en la seva família. De la unió de totes elles neix el projecte de la xocolatada solidària amb la finalitat de recaptar fons per a la recerca. Una d’aquestes associacions és l’associació MUA Solidaris amb seu a Terrassa. Durant la xocolatada també disposarem dels seus tubulars de BUFF® per valor de 15euros.

Tot el que es recaudi durant la xocolatada anirà integrament en benefici del programa d’investigació pel cancer infantil de l’Hospital Sant Joan de Deu. Per més informació : www.xocolatadasolidaria.org .

AMPA Cultura Pràctica

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt