Xerrada sobre resolució de conflictes.

Benvolguts i benvolgudes,

Us anunciem que el proper dijous 4 d’abril a les 19 h, l’AMPA de l’Escola Cultura Pràctica ha preparat una xerrada sobre la resolució de conflictes, a càrrec de la Sra. Gemma Majó. La Gemma és Psicòloga i terapeuta familiar i el curs passat ens va fer una xerrada sobre el bullying. Com ens vam quedar amb ganes de més, us convidem a venir a aquesta 2a sessió.

Ens ha demanat que us convidem a fer arribar els vostres dubtes i preguntes relacionades amb el tema al correu electrònic de l’AMPA abans del dia de la xerrada, per tal que ella es pugui preparar les respostes. A continuació, també us adjuntem una petita descripció del contingut de la xerrada:

“Els conflictes són naturals en les relacions humanes i formen part del nostre dia a dia. Una bona gestió d’aquests conflictes és clau per establir relacions sanes i harmòniques que facilitin una bona convivència a casa i a fora.L’any passat, a la xerrada sobre assetjament escolar, vam començar parlant del què no era assetjament. En aquesta xerrada, aprofundirem una mica més en els conflictes i en com els sentim, gestionem i resolem com a pares i mares, i com fer-ho per convertir-los en una oportunitat per ensenyar als nostres infants a expressar la ràbia, la frustració i la disconformitat d’una manera més sana per ells i pel seu entorn i acompanyar-los a trobar maneres de poder resoldre els conflictes perquè es converteixin en una oportunitat per créixer.Us oferim un espai on reflexionar i treballar conjuntament per descobrir les eines que tenim els pares i mares per ensenyar als nostre fills i filles a no defugir els conflictes i poder gestionar-los de manera activa i positiva”.


Us animem a venir i per tal de preveure l’aforament, us demanem que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic de l’AMPA 

Moltes gràcies,

Comissió de tallers i xerrades.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt