Sortida de Primavera: Parc de l’Agulla.

El cap de setmana passat a la sortida de Primavera, vam fer miniruta pel Parc de la Sèquia!!! Molt recomanable!!!

Mapa de la ruta

Durant l’espera, alguns es van animar a saltar a la corda i altres vam fer un ‘remember’ de cançons i jocs de quan jugàvem a gomes al pati. No patiu, no hi va haver cap lesionat!

Un cop va ser l’hora, vam sortir del parc de l’Agulla i vam seguir la sèquia fins a l’ermita i el Mas de St.Iscle. Una caminada tranquil·la per la sèquia, amb unes vistes espectaculars de les vinyes!!! 

Després de la visita a l’ermita i a la bodega del Mas gaudint del tastet final per a tots els que havien reservat, vam tornat al parc de l’Agulla per seure tots junts a dinar i acabar la jornada al parc, jugant a tir amb arc, als gronxadors,etc. I amb aventura final inclosa de rescat de pilota!!! 

Va ser un gran dia! Us esperem a la propera!!

Comissió de sortides.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt