Benvinguts al nou curs 2019-2020!!!

Des de l’Ampa us volem desitjar a tots i totes: alumnes, pares, mestres i tota la comunitat educativa, un molt bon inici de curs!!!! També, donar la benvinguda a totes les families noves, i dir-vos que estarem a la vostra disposició per a qualsevol dubte al racó,  els divendres de 16.30h a 17.00h i excepcionalment demà també a les 9h del matí!

Recordar als socis de l’Ampa que podeu fer ús del racó de l’aprofitament on trobareu bates, motxilles i xandalls de segona mà i que encara sou a temps d’apuntar-vos a les extraescolars que oferim a través de l’Eina cooperativa, Qsport, Salt Idiomes i Gimnàs Squash 4. Teniu tota la informació al menú d’extraescolars!

I aprofitem, també, per convidar-vos a tots a participar amb l’Ampa! Apuntant-vos a qualsevol de les comissions que estan treballant ja a tope amb les piles ben carregades! Apropeu-vos al racó i animeu-vos a col·laborar!!!

La Junta.

 

 

 

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt