(IMPORTANT) Novetats en el sistema de préstec dels llibres de lectura obligatòria a la ESO!

La comissió de biblioteca de l’AMPA, a partir de l’octubre obrirà el racó en un horari exclusiu pels alumnes de la ESO. Publicarem un calendari trimestral amb els horaris d’obertura, adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres de lectura obligatòria de que disposa l’AMPA.

Per poder gestionar correctament el préstec, demanarem als alumnes que portin el carnet de l’AMPA el dia que vinguin a demanar algun llibre.

RECORDAR que només prestarem llibres als socis de l’AMPA que tinguin la quota al dia, que tinguin el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. 

RECORDAR també, ja que l’AMPA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AMPA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AMPA, tant de llengua castellana com de llengua catalana. Així com també l’horari d’obertura d’aquest primer trimestre.

CATÁLOGO BIBLIOTECA AMPA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AMPA (LLENGUA CATALANA)

HORARIS_BiblioESO_1er Trimestre

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a bibliotecaampaculturapractica@gmail.com

Comissió biblioteca AMPA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt