Anem preparant el Nadal? TALLER DE NADAL + SORTIDA A LA PASTORA

Com cada any ens disposem a preparar les festes nadalenques!! Des de l’Ampa us fem dues propostes: el Taller de Nadal i la Sortida a la Pastora per anar a buscar els Tions a l’escola!!!!!

  • Divendres 13 de desembre farem el ja tradicional Taller de postals de l’Ampa! La proposta d’aquest any serà fer una postal i un mini-marc de fotos (porteu una foto petiteta si voleu posar-la el dia, per regalar a amics i familiars, per penjar a l’arbre de casa nostra!!
    Les places són limitades, així que si voleu venir no trigueu gaire a apuntar-vos!!!
  • Diumenge 15 de desembre, anirem al bosc del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac per tal de buscar els Tions de l’escola!! Caldrà que ens envieu un correu electrònic i ens indiqueu quants adults i quants infants vindran a la sortida per tal de poder preveure quants serem a esmorzar.
    Recordeu que tornem a fer el concurs de postres i us animem a participar-hi, per tant, també cal que ens digueu si portareu alguna cosa! La data límit és el 13 de desembre.
    Ens trobarem a l’esplanada davant del restaurant a les 11 h. per esmorzar plegats.
    Us adjuntem un enllaç de Google Maps del Restaurant La Pastora, per tal que ningú es perdi: https://goo.gl/maps/SNgP9XURe9x
            

 

Comissió tallers i xerrades.
Comissió sortides i festes.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt