3ª XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Per tercer any consecutiu, l’AMPA us convida a tots a passar-vos pel pati de l’escola el proper divendres 14 de febrer a partir de les 17h, en motiu de la 3ª XOCOLATADA SOLIDÀRIA!!!

L’AMPA posarà coca i  xocolata calenta, que podreu degustar fent un donatiu de 2,5 euros. Donatiu que anirà íntegrament en benefici del programa d’investigació pel càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Deu.

Us esperem per compartir una suculenta estona!!

Aquesta iniciativa sorgeix d’un grup d’associacions que han viscut algun cas de càncer infantil en la seva família. De la unió de totes elles neix el projecte de la xocolatada solidària amb la finalitat de recaptar fons per a la recerca. Per més informació : www.xocolatadasolidaria.org .

 

 

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt