Nova iniciativa per facilitar l’accés a les escoles!

Per pal·liar al màxim els problemes que es deriven de la implementació de la Zona de Baixes Emissions” al centre, l’ajuntament ha arribat a un acord amb l’empresa Esclat – Bon Preu per tal queobri unes hores abans el seu aparcament situat al carrer del Portal Nou.

Amb els canvis de circulació i vianització de més carrers del Centre alguns centres educatius són de difícil accés.  D’aquesta manera ajudaria a facilitar l’arribada de pares, familiars i nens als centres educatius de la zona. Es tracta d’un “pàrquing escolar” que estaria només obert de 8 a 9:15h, abans que l’establiment comercial obre portes als clients.

Us deixem el cartell que hi ha penjat a l’establiment Bonpreu Esclat, la ubicació i un article de diari que parla sobre aquest servei, per si us és d’interès!

https://elmon.cat/monterrassa/politica/parking-bon-preu-podria-obrir-facilitar-lacces-escoles

Junta Ampa.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt