Extraescolars 2020-2021

Aquest serà un curs una mica diferent però tenim ganes de començar!

Les extraescolars són també una petita part de les activitats que s’adrecen als alumnes i des de l’AFA hem cregut convenient seguir-les oferint amb tota la seguretat que preveuen els protocols de sanitat per a aquestes activitats.

Ja teniu a la nostra web tota la informació i la documentació corresponent a les extraescolars 2020-2021 gestionades per l’AFA. Podeu accedir a través del menú d’Extraescolars.

A cada apartat, hi trobareu tota la informació detallada de les inscripcions i els preus que ens ofereixen a les famílies sòcies de l’AFA, així com els links a la documentació. Documentació que també trobareu a l’apartat de descàrrega de documents del menú, on teniu la informació disponible per descarregar-la si la necessiteu.

Per qualsevol dubte,  contacteu amb l’AFA.

Ens retrobem ens uns dies!!!

Comissió d’extraescolars

Desplaça cap amunt