Benvinguda al curs 2020-2021

CARTA DE BENVINGUDA (per Beth Caro)

Benvolguts/des, 

Ens adrecem a vosaltres per tal de desitjar-vos un bon inici de curs i per donar la benvinguda a totes aquelles famílies que per primera vegada s’incorporen aquest any a l’escola!

Venim d’un període que ha estat complicat i sembla que els propers mesos tampoc seran fàcils, no obstant, estem il·lusionats, optimistes i plens d’energia perquè, com diu el lema del nostre centre: «Tenim ganes d’escola!». Som conscients dels reptes que haurem d’afrontar aquest nou curs, però ho farem bé i ho farem junts. Des de l’AFA de Creixen Terrassa, seguirem treballant i fent propostes engrescadores a les que esperem que us sumeu al llarg del proper curs escolar. 

Us animem a totes i tots a acostar-vos a l’associació per conèixer tota la tasca que s’hi desenvolupa i aprofitem també per convidar-vos a prendre part activa de l’AFA, ja que sempre ens falten mans per col·laborar. Com ja sabeu, tothom té cabuda a la nostra associació i estem sempre oberts a noves idees i propostes que sumin i ens ajudin a dinamitzar l’entitat.

Enguany, més que mai, l’AFA oferirà suport i acompanyament tant a les famílies com a l’escola que, com ja heu pogut comprovar, es troba en un moment de canvis, nous projectes i noves il·lusions. Ens sentim molt orgullosos del centre on estudien els nostres fills i filles, així com dels seus i les seves professionals que han sabut reinventar-se per donar resposta a una situació realment inèdita i que mai hauríem imaginat que es produís. Tenim el convenciment que enguany, també davant l’adversitat, professionals, mestres, famílies i alumnes sabrem fer pinya per tirar endavant i afrontar aquest nou curs que iniciem ple d’incertesa però també amb moltes ganes de retrobar-nos i d’aprofitar tot allò positiu i enriquidor que l’escola ens ofereix. 

Per a més informació sobre l’AFA, seguirem estant a la vostra disposició per a qualsevol dubte al Racó. Aquest any, estarem al racó  els divendres de 16.00 a 16.30h amb reserva prèvia! (Noteu que hi ha canvi d’horari per tal de no coincidir amb les sortides esglaonades de l’escola). Durant aquesta setmana us enviarem el link per tal de que pogueu fer la reserva d’hora pel Racó, que sempre estarà disponible al web de l’AFA.

Recordeu que també podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos a afa@creixenterrassa.cat o per telèfon al 690272074

Excepcionalment, demà al matí i dimarts de 9.10 a 10.00h estarem al racó (sense cita prèvia) per si algú necessita alguna cosa urgent!

 

Rebeu una salutació cordial,

Junta AFA Creixen Terrassa.

 

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt