BIBLIOTECA ESO 2020-2021

Des de la comissió de biblioteca de l’AFA , tenim la voluntat de seguir fent el préstec de llibres com hem fet fins ara. Aquest any més que mai, us agrairem que reserveu hora, com vam fer a l’estiu, per tal de recollir els llibres i, sobretot, que porteu els llibres que hagueu de tornar aquell mateix dia.

EXCEPCIONALMENT i per tal de poder garantir la quarantena de 48h per als llibres prestats, aquest DIJOUS 24 de 14.15h a 14.45h recollirem els llibres (sense reserva d’hora), als alumnes de 3er i 4rt d’ESO. És important que vingueu dijous a portar els llibres de l’estiu per tal de poder prestar-los a l’octubre als vostres companys havent pogut complir la quarantena. Si no porteu el llibre, tingueu en compte que algun company el necessitarà!

Publicarem, com fèiem ja l’any passat, un calendari mensual (al menú BIBLIOTECA ESO del web) amb els horaris d’obertura del Racó per a què tingueu present quin dia obrim, però uns dies abans de l’obertura obrirem la pàgina de reserva i recordeu que haureu de fer reserva.

Com sempre programarem els horaris d’obertura adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres quan surtin o entrin de l’escola.

Per poder gestionar correctament el préstec, els alumnes hauran de portar el carnet de l’AFA el dia que vinguin a demanar algun llibre i hauran de RESERVAR HORA a la pestanya del menú de la Biblio preparada a tal efecte.

RECORDAR que només prestarem llibres als socis de l’AFA que tinguin la quota al dia, que tinguin el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. 

RECORDAR també, ja que l’AFA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AFA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AFA, tant de llengua castellana com de llengua catalana.

CATÁLOGO BIBLIOTECA AFA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AFA (LLENGUA CATALANA)

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: bibliotecaampaculturapractica@gmail.com

Comissió biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt