“LES EMOCIONS DE LA PANDÈMIA I LES DECISIONS INTEL·LIGENTS”

Benvolguts i benvolgudes,

El proper dimecres 16 de desembre a les 19 h, us proposem una xerrada virtual sobre EMOCIONS que no us podeu perdre!

Tindrem per nosaltres una experta en emocions com és la Cristina Gutiérrez Lestón, educadora emocional, escriptora, conferenciant i directora del projecte “La Granja”.

La Cristina aprofitarà el context de pandèmia en el que estem immersos per aprofundir en les emocions que, potser, més han aflorat durant aquest temps com són la ràbia, la por i la tristesa.  Per ajudar a entendre les emocions provocades pel Covid-19 i tenir recursos pràctics per a regular-les en nosaltres mateixos i també en els nostres fills i filles.
L’objectiu? evitar mals majors com la conflictivitat a casa o a l’aula, la comunicació negativa, la susceptibilitat o la desconfiança.

 

Us animem a inscriure-us!!

IMPORTANT: Per tal de inscriure-us a la xerrada, heu d’enviar un mail a l’AFA, com fem sempre! Aquesta vegada, però, no us enviarem nosaltres el link de la reunió. Us enviarem un mail amb l’enllaç d’inscripció. Un cop completat un breu formulari d’inscripció, ja estareu inscrits i serà la Granja qui us farà arribar, una estona abans de la conferència, l’enllaç per a poder-se connectar. (Al correu que hagueu proporcionat al formulari d’inscripció!)
Si algú té algun problema amb la inscripció, ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres per mail, a les xarxes socials, etc!

Comissió Tallers i Xerrades.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt