“ELS SEUS DRETS EN JOC”

Fins el dia 21/12 recollirem joguines noves per la campanya de la Creu Roja!!! CAP NEN SENSE JOGUINA!!!

Veniu al racó de l’AFA de 9 a 9:30h els dies dimecres 9, dijous 10, dilluns 14, dimarts 15, dimecres 16, dijous 17 i dilluns 21.
Els divendres 11 i 18 ens hi trobareu en horari de tarda, a partir de les 16 h. Volem col·laborar a posar-vos les coses fàcils si el que voleu es aportar una joguina, NOSALTRES les portarem per VOSALTRES al punt de recollida de la Creu Roja de Terrassa!!!

Les joguines han de ser NOVES, i  no poden ser ni SEXISTES ni BÈL.LIQUES.

Us deixem tots els detalls de la campanya i més informació a sota de la següent imatge, ja que aquest any per la dificultat logística també agafen donatius al seu web!!

La campanya pretén arribar a més de 25.000 infants de més de 400 municipis de Catalunya gràcies a la participació de més de 1.500 persones joves voluntàries.

Es recolliran i distribuiran joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat.

Aquest 2020, la COVID-19 ha agreujat la situació de vulnerabilitat de moltes famílies que ja atenia Creu Roja Joventut.

Per les dificultats logístiques arran de la pandèmia, es reforçarà la campanya amb donatius econòmics a través de la pàgina web www.lajoguinaeducativa.org per a la
compra de joguines noves.

També podeu col·laborar fent una aportació econòmica escanejant el següent codi QR

 

 

Amb el lema “Els seus drets en joc”, la campanya recollirà i distribuirà joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de tot Catalunya. Es poden consultar els punts de recollida i activitats a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.org que tindrà lloc entre l’11 de novembre i el 4 de gener de 2021.

Un any més, la joguina educativa pretén garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a la infància en risc d’exclusió social. Per això, la campanya desenvolupada per Creu Roja Joventut a Catalunya té com a objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

En aquest 2020, la pandèmia de la COVID-19 ha agreujat la situació de les famílies vulnerables que ja s’atenien des de Creu Roja Joventut. De fet, durant tot l’estat d’alarma, també es va fer un esforç per cobrir les necessitats de tots els infants. És per això que, una vegada més, la institució es torna a bolcar amb els drets dels infants.

Més enllà de la recollida i repartiment de joguines, la campanya vol reivindicar el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, emmarcant-se en el projecte de la Joguina Educativa que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per aquest motiu, és necessari que les joguines siguin noves –tenint en compte que els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies– no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc en grup.

Diferents fórmules de col·laboració

Atesa la dificultat logística de la recollida clàssica de joguines donades a causa del coronavirus, a més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres.

Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar al web www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai virtual es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.

La campanya a Internet i a les xarxes socials

Web de la campanya de joguines: www.lajoguinaeducativa.org
Facebook: www.facebook.com/CreuRojaCatalunya I www.facebook.com/crjoventut
Twitter: @CreuRojaCAT I @crjoventut I #CampanyaDeJoguines I #ElsseusDretsenJoc

 

Junta AFA Creixen Terrassa

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt