Reserva per retorn i recollida de llibres per 4rt d’ESO.

Ja teniu actius els links per a fer la reserva d’hora per TORNAR els llibres prestats al primer trimestre i RECOLLIR els llibres de lectura del segon trimestre. El mateix dia recollirem llibres i us prestarem els següents.

Com ja sabeu aquest any us entreguem a la vegada el llibre de català i el de castellà, encara que les dates d’examen siguin diferents, és a dir, farem el préstec d’un llibre de català i d’un de castellà a la vegada. Així que encara que el llibre següent que us toqui sigui de compra, veniu a recollir el següent perquè no tornarem a obrir fins la propera entrega que ja són els llibres de l’estiu, que us entregarem com sempre cap a final de curs.

Recordeu que heu de tenir tots els llibres retornats  i que heu de portar el carnet de l’AFA (i tenir la quota de soci al dia)!

Ja sabeu que teniu al menú superior Biblioteca ESO, la pàgina de calendari amb les dates d’obertura del racó i la pàgina de reserves!

Obrirem els dies:

28 de gener – 4rt ESO

Apunteu-vos!!!! I si teniu qualsevol dubte o problema amb la reserva ens podeu escriure a bibliotecaampaculturapractica@gmail.com

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt