La gran aventura de començar l’escola dels grans!

Des de l’AFA us volem recomenar la xerrada que organitza l’escola on parlaran de com acompanyar a l’infant en el seu pas a l’Escola dels grans , però també sobre la importància del treball en ambients que és molt important en el desenvolupament de l’autonomia dels infants.

La ponent és la  Carolina Moreno i Romero : Mestra d’Educació Especial i Psicopedagoga especialitzada en Educació Emocional i en Educació Inclusiva. Fa anys que treballa com a mestra de primària a l’àmbit públic i com a formadora reconeguda pel Departament d’Ensenyament voltant per diferents claustres i fent xerrades a pares i mares.
És coautora dels llibres Educación Emocional. Propuestas para educadores y familias, de l’editorial Desclée de Brower i Sentir y Pensar. Programa de actividades para desarrollar la educación emocional en la escuela, de l’editorial SM

Apunta-t’hi  omplint el formulari i/o convida a qui creguis que li pugui interessar!!

Ens veiem a la xerrada!

 

 

AFA Creixen Terrassa

 

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt