“EL CANVI CLIMÀTIC: Què hi podem fer nosaltres.”

Benvolguts i benvolgudes,

Com ja sabeu, des de la nostra escola es fa una gran feina per a conscienciar sobre el canvi climàtic i tot el que significa tenir cura del medi ambient i del planeta on vivim. Per això, des de l’AFA, per a què des de les famílies i les llars puguem recolzar aquesta feina tan important que fan a l’escola, volíem oferir informació veraç i contrastada sobre el tema de la mà d’un expert.

Us proposem una xerrada virtual dimecres 10 de març a les 19h, on tindrem la sort de comptar amb en Francesc Mauri i Domènech. En Francesc és meteoròleg, geògraf, membre del Consell  Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya i escriptor, a més a més de presentador de televisió i ràdio). Us hi esperem!

 

Del temps sempre en parlem i tots hi opinem. Gairebé sempre amb sensacions viscudes, però no amb dades concretes. Se’ns bombardeja amb informacions diverses: gels que es fonen, mars que pugen de nivell i fenòmens meteorològics extrems. Ens dóna la sensació que tot s’ha tornat boig. La contaminació i nosaltres cada cop incidim més en el clima. La xerrada us parlarà de les qüestions meteorològiques, però també d’aportacions que podem fer tots nosaltres des del punt de vista mediambiental. UNES APORTACIONS QUE NO SÓN POQUES.”

Per apuntar-vos a la xerrada, com sempre, envieu un mail a l’AFA : afa@creixenterrassa.cat , per tal de poder enviar-vos el link!!

Comissió xerrades i tallers.

Desplaça cap amunt