QUOTA SOCIS AFA

Benvolguts Socis

Com ja sabeu, aquest curs encara no s’han girat els rebuts corresponents a la quota de soci de l’AFA .

Els motius bàsics són dos:

En primer lloc, la situació de pandèmia en la que ens trobem, no ens permet fer totes les activitats que volíem, i per tant, no s’ha pogut portar a terme totes les activitats previstes i pressupostades, per tant, hi ha uns diners estalviats que es poden fer servir per mantenir les despeses previstes.

En segon lloc,  l’adaptació dels estatuts per seguir la normativa actual, amb el canvi de nom, ens està portant obligatòriament, a una reestructuració en el cobrament de les quotes que tindrem concretada a principi del proper curs, i que ens ha portat també a no girar els rebuts a principi d’aquest curs.

Es per això que hem acordat que farem quota conjunta dels cursos 2020-2021 i 2021-2022. Us tindrem informats amb avançament del seu cobrament, que, els que ja heu abonat la quota aquest curs, no haureu de tornar a abonar-la.

Att.
Junta AFA CREIXEN.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt