BIBLIO ESO – Links actius per a retorns de llibres prestats i recollida de llibres de l’estiu!

Ja teniu actius els links per a fer la reserva d’hora per TORNAR els llibres prestats al segon trimestre i RECOLLIR els llibres de lectura de l’estiu. El mateix dia recollirem llibres i us prestarem els següents.

Recordeu que heu de tenir tots els llibres retornats  i que heu de portar el carnet de l’AFA (i tenir la quota de soci al dia)!

Com ja sabeu necessitem els llibres per tornar-los a prestar de nou a companys vostres! Siusplau, els alumnes que deuen llibres d’altres trimestres o d’altres cursos us preguem vingueu a tornar-los durant aquest dies encara que no necessiteu les lectures d’estiu. Si algú no recorda el llibre que deu que ens escrigui un correu que li recordarem quin titol deu, i si heu perdut el llibre recordeu que heu d’abonar els 10 euros per a què nosaltres poguem reposar el títol per als vostres companys. Moltes gràcies!

Ja sabeu que teniu al menú superior Biblioteca ESO, la pàgina de calendari amb les dates d’obertura del racó i la pàgina de reserves!

Obrirem els dies:

31 de maig – 1er ESO

1 de juny – 2on ESO

2 de juny – 3er ESO

Apunteu-vos!!!! I si teniu qualsevol dubte o problema amb la reserva o amb els deutes de llibres, ens podeu escriure a bibliotecaampaculturapractica@gmail.com

Comissió Biblio AFA Creixen Terrassa.

Desplaça cap amunt