Aquest any des de l’escola s’ha impulsat un canvi en tot el material tèxtil dels alumnes (bata, xandalls, motxilles,…) per tal d’introduir el canvi de nom i de logo que ja fa un temps es va dur a terme.

Tal i com es va anar dient a les reunions, els xandalls i les bates conviuran amb els antics el temps que calgui per fer un traspàs adient. D’aquesta manera les famílies que vulguin podran aprofitar la roba que ja tenen o fins i tot els descomptes que s’estan fent des de les botigues distribuidores de l’antic xandall.

Pel que fa al tema del descompte per a membres de l’AFA a la botiga ABACUS, única distribuidora del nou equipament tèxtil de l’escola, hi ha un canvi ja que no ens poden oferir/aplicar el descompte de la mateixa manera que fèiem fins ara.

Els preus, en la majoria de peces, són més ajustats que els que teniem fins ara per tothom. I per als membres de l’AFA, un cop feta la compra i presentant el tiquet, es podrà recollir a l’AFA un descompte de 5 euros per a la propera compra de papereria, manualitats i tecnologia fins al 31 d’octubre.

Dessuadora alumnes ESO
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt