CANVIS en els descomptes per a membres de l’AFA als xandalls nous distribuits per ABACUS.

Aquest any des de l’escola s’ha impulsat un canvi en tot el material tèxtil dels alumnes (bata, xandalls, motxilles,…) per tal d’introduir el canvi de nom i de logo que ja fa un temps es va dur a terme.

Tal i com es va anar dient a les reunions, els xandalls i les bates conviuran amb els antics el temps que calgui per fer un traspàs adient. D’aquesta manera les famílies que vulguin podran aprofitar la roba que ja tenen o fins i tot els descomptes que s’estan fent des de les botigues distribuidores de l’antic xandall.

Pel que fa al tema del descompte per a membres de l’AFA a la botiga ABACUS, única distribuidora del nou equipament tèxtil de l’escola, hi ha un canvi ja que no ens poden oferir/aplicar el descompte de la mateixa manera que fèiem fins ara.

Els preus, en la majoria de peces, són més ajustats que els que teniem fins ara per tothom. I per als membres de l’AFA, un cop feta la compra i presentant el tiquet, es podrà recollir a l’AFA un descompte de 5 euros per a la propera compra de papereria, manualitats i tecnologia fins al 31 d’octubre.

Dessuadora alumnes ESO
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt