BIBLIOTECA 2021-2022

Des de la comissió de biblioteca de l’AFA, us volem recordar informació bàsica del préstec de llibres i avisar d’algun canvi (ja no caldrà reservar!)

Publicarem, com fem sempre, un calendari (al menú BIBLIOTECA ESO del web) amb els horaris d’obertura del Racó perquè tingueu present quin dia obrim. Ja teniu penjat l’horari per l’entrega dels primers llibres.

Com sempre programarem els horaris d’obertura adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres quan surtin de l’escola. Aquest curs no caldrà fer la reserva com anys anteriors però seguirem obrint un dia per cada curs per tal de que no hi hagi molta aglomeració al carrer. Preguem respecteu el dia del vostre curs. L’horari serà sempre el mateix de 13.30h a 14h.

Per poder gestionar correctament el préstec, els alumnes hauran de portar el carnet de l’AFA el dia que vinguin a demanar algun llibre.

El mateix dia de préstec s’hauran de retornar els llibres prestats al trimestre anterior o a l’estiu com és el cas d’aquest mes. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no heu podut venir, ens escriviu un correu a bibliotecaampaculturapractica@gmail.com). NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

EXCEPCIONALMENT, per tal de poder garantir la quarantena de 48h per als llibres prestats, aquest DIMARTS 28 de 13.30h a 14.00h recollirem els llibres, NOMÉS als alumnes de 3er i 4rt d’ESO. És important que vingueu dimarts a portar els llibres de l’estiu per tal de poder prestar-los la setmana següent als vostres companys havent pogut complir la quarantena. Si no porteu el llibre, tingueu en compte que esteu perjudicant a algun company que el necessitarà!

RECORDAR que només prestarem llibres als socis de l’AFA que tinguin la quota al dia, que tinguin el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. 

RECORDAR també, ja que l’AFA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AFA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AFA, tant de llengua castellana com de llengua catalana i l’horari de préstec dels llibres del primer trimestre. (Aquesta informació la teniu tot el curs disponible al menú lateral)

CATÁLOGO BIBLIOTECA AFA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AFA (LLENGUA CATALANA)

HORARI OBERTURA 1er TRIMESTRE

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

Comissió biblioteca AFA.

Desplaça cap amunt