Extraescolar E-Sports i SIMRACING 2022-23

Informació relativa al curs 2022-23

El Simracing és una pràctica englobada dins dels E-Sports que ha sorgit aquests últims anys gràcies a l’avenç en el desenvolupament de simuladors de conducció. Els pilots virtuals estan connectats entre si en xarxa i comparteixen un traçat virtual en temps real.

La utilització d’un software de conducció cada vegada més avançat, juntament con dispositius de control similars als d’un vehicle real fa de les carreres virtuals una pràctica cada vegada més tecnificada.

Puede ser una imagen de una persona y texto que dice "SIMRACING MOTORSPORT MOTORSSING ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES DE SIMRACING INSCRIPCIONES ABIERTAS Inicia a tu hijo en la conducción y la competición virtual PARA NIÑOS DE 10A 16 AÑOS Actividades diarias de martes a viernes Dos turnos, de 17:15h a 18:15h y de 18:15h a 19:15h Plazas limitadas 5 pilotos por sesión 689 494 858 PRECIO: 45€ AL MES (1 DÍA A LA SEMANA) SIMRACINGTERRASSA.COM PROMOCIÓN Inscribe a tu hijo durante los meses de Septiembre y Octubre tendrá unos guantes Simracing de regalo. MUTERSPDAT GRATIS"

SIMRACING MOTORSPORT ofereix unes condicions especials* als socis de l’AFA Creixen Terrassa.

*Per accedir a aquestes condicions, els alumnes han de ser socis de l’AFA i tenir la quota al corrent de pagament.

  • La inscripció es farà a les instal·lacions SIMRACING MOTORSPORT TERRRASSA al Camí Fondo, 26.
  • Heu de portar omplert el full d’inscripcions que trobareu al menú de descàrregues.
  • El preu mensual per a nens provinents de les AFA és de 40€ i la inscripció és gratuïta. En el supòsit que l’alumne comenci l’activitat a meitat de mes, l’import del primer mes per 2 sessions seria de 20€.

IMPORTANT:
Per a la realització de les activitats és obligat l’ús de guants i mitjons especials.
Es podran adquirir el primer dia a un preu de 8€ els guants i 9€ els mitjons.
Per a més comoditat i per evitar oblits, es podran guardar en el mateix Centre restant a disposició del nen

Contacteu amb nosaltres per a més informació: 689494858info@simracingterrassa.comes.com. De dimarts a diumenge, de 17h a 21h  i Dissabtes de 10h a 13h.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt