Assamblea General Ordinària

Benvolgudes famílies, 


Us recordem que el proper dimarts 23 de novembre de 2021 a les 19:00 hores en primera i segona convocatòria a les 19:30 h, es celebrarà l’ASSEMBLEA GENERAL DE L’AFA DE L’ESCOLA CREIXEN TERRASSA al C/. Sant Pere, 36. 


Us animem a intervenir‐hi activament. L’Assemblea és una excel·lent oportunitat per conèixer quines són les activitats que des de l’AFA s’han dut a terme al llarg del curs passat, l’estat de comptes de l’associació i participar en la definició del pla de treball del curs que hem començat. Volem proposar-vos un debat ric i plural on tothom pugui opinar i exposar el que cregui en benefici dels nostres fills/es, per tant, i esperem que ens feu arribar les vostres propostes per millorar la nostra associació.


L’ordre del dia serà el següent:

 1. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea General Ordinària de l’any 2020.
 2. Renovació de membres de la Junta, altes i baixes. La renovació afecta als càrrecs de President, Secretari i 3 vocals. Podeu presentar les vostres candidatures mitjançant correu electrònic fins 24 h abans de l’assemblea.
 3. Aprovació dels nous estatuts. Els estatuts estan a la vostra disposició per consultar-los a la web de l’AFA.
 4. Memòria de les activitats del 2020-2021.
 5. Presentació de les activitats 2021-2022.
 6. Estat de comptes del curs 2020-2021
 7. Pressupost 2021-2022.
 8. Nova modalitat per donar-se d’alta a l’associació.
 9. Canvi d’entitat bancaria.
 10. Debat i aprovació de les propostes de les famílies.
 11. Precs i preguntes.

Agraïm la vostra atenció i us encoratgem a participar amb la vostra presència i suport.
 

Us saludem afectuosament,
 

JUNTA AFA CREIXEN TERRASSA

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt