Recollida d’aparells electrònics.

Des de l’escola i amb la col·laboració de l’AFA, seguint les premises de les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), especialment pensant en la segona, ens hem proposat donar una sortida a aquest tipus de material.

Fem una crida a totes les famílies per recollir aquells aparells que encara funcionen però que, pel que sigui, tenim arraconats. Segur que en teniu algun!

Estem pensant en portàtils, tauletes (amb els seus carregadors, si és possible) o fins i tot, ordinadors de sobretaula. El principal requisit que han de complir és que es puguin connectar a la xarxa a través de WIFI. Es farà una valoració i els donarem un nou ús educatiu. Els podeu portar al racó de l’AFA en horari d’atenció al públic, o bé, deixar-los a la secretaria de l’escola.

Junta AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt