Ens acompanyeu a buscar els tions?

Com cada any, des de l’AFA de l’escola, ens disposem a preparar les festes nadalenques!! Divendres tenim el ja tradicional taller de Nadal, que ha tingut molt bona acollida com cada any i ja no queden places. I diumenge ens disposem a buscar els Tions de l’escola! Ens ajudeu a trobar-los?

Si voleu passar un dia diferent, tot acompanyant-nos al bosc del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac per tal de buscar els tions, caldrà que ens digueu per correu electrònic quants adults i quants infants vindran a la sortida, per així poder preveure quants serem a esmorzar.

Recordeu que tornem a fer el concurs de postres i us animem a participar-hi, per tant, també cal que ens digueu si portareu alguna cosa! La data límit és el 8 de desembre.

Ens trobarem a l’esplanada davant del restaurant a les 11 h. per esmorzar plegats.

Us adjuntem un enllaç de Google Maps del Restaurant La Pastora, per tal que ningú es perdi: https://goo.gl/maps/SNgP9XURe9x

Comissió de sortides.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt