BIBLIO ESO – 2on trimestre –

Bon any a tots!

Ja teniu publicat el calendari (al menú BIBLIOTECA ESO del web) amb els horaris d’obertura del Racó del segon trimestre.

Obrirem la setmana vinent dimarts, dimecres, dijous i dilluns de la següent setmana:

Dimarts 18.- 2on ESO
Dimecres 19.- 3er ESO
Dijous 20.- 4rt ESO
Dilluns 24.- 1er ESO

Com sempre hem programat els horaris d’obertura adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres quan surtin de l’escola. Preguem respecteu el dia del vostre curs. L’horari serà sempre el mateix de 13.30h a 14h.

Per poder gestionar correctament el préstec, els alumnes hauran de portar el carnet de l’AFA el dia que vinguin a demanar algun llibre.

El mateix dia de préstec s’hauran de retornar els llibres prestats al primer trimestre o qualsevol llibre que hagueu de retornar. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no heu podut venir, ens escriviu un correu a afa.biblioteca@creixenterrassa.cat NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

RECORDAR que només prestarem llibres als socis de l’AFA que tinguin la quota al dia (la d’aquest curs encara no s’ha pagat no patiu), que tinguin el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. 

RECORDAR també, ja que l’AFA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AFA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AFA, tant de llengua castellana com de llengua catalana i l’horari de préstec dels llibres del segon trimestre. (Aquesta informació la teniu tot el curs disponible al menú lateral)

CATÁLOGO BIBLIOTECA AFA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AFA (LLENGUA CATALANA)

HORARI OBERTURA 2on TRIMESTRE

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

Comissió biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt