US INFORMEM QUE JA ES POT FER EFECTIU EL PAGAMENT DE LA QUOTA DE SOCIS (IMPORTANT: Canvis en el mètode de pagament de la QUOTA)

Hola famílies!

Us informem ja podeu fer efectiu el pagament de la quota de soci de l’AFA d’aquest curs 2021/2022.

Aquest curs haureu vist que encara no havíem passat els rebuts de la quota de l’AFA i això té un motiu. Hem estat treballant per canviar el sistema de pagament. A partir d’aquest curs, la quota es pagarà a través de la pàgina web com si féssiu una compra online. El procediment requerirà que us registreu a la web de socis, poseu la quota al cistell com si d’un producte es tractés i procediu a fer el pagament.

Aquí teniu l’enllaç directe pel pagament de la quota: https://afacreixenterrassa.cat/producte/quota-de-soci-2021-2022/. Si ho feu directament des d’aquest enllaç i no us heu registrat prèviament, us ho demanarà per poder acabar el procés.

Feta la comanda, rebreu un mail de confirmació a l’adreça de correu amb la qual us heu registrat. Un cop rebeu aquest correu, es generarà un codi QR per descarregar. Quan rebeu l’email informant que el QR ja està disponible, haureu d’accedir a l’apartat EL MEU COMPTE / COMANDES /VISUALITZA LA COMANDA i sota de les dades de facturació trobareu un enllaç per descarregar el QR, que és el que haureu de mostrar a les botigues quan us demanin el carnet de soci. (NOTA: Per si la botiga no té , encara, lector de QR , recomanem que obriu el QR vosaltres mateixos i us guardeu el link per tal de poder mostrar que teniu la quota vigent. *vegeu més avall*)

NOTA IMPORTANT: Les famílies que ja han pagat la QUOTA d’aquest curs ja sigui en efectiu o per transferència, necessitem que només feu el primer pas (PAS1: Registrar-se) i que ens aviseu per correu electrònic un cop ho hagueu fet. Nosaltres acabarem el procés i us avisarem un cop pogueu descarregar el QR. Gràcies!!

És un procés senzill, us deixem aquí un pas a pas, i si teniu qualsevol dubte ja sabeu on trobar-nos!!

Al menú desplegable trobareu el link per registrar-vos (PAS 1) i el link per pagar la quota (PAS2)

PAS 1:

Registreu-vos o inicieu sessió si ja esteu registrats.

PAS 2:

Podeu anar al pas 2 des del menú lateral ‘Pagar QUOTA SOCI 2021-2022’ o des del link directe: https://afacreixenterrassa.cat/producte/quota-de-soci-2021-2022/
Un cop dins, heu d’omplir un petit formulari i afegir el producte a la cistella.

Omplir el formulari i afegir producte a la cistella.

Seguidament us sortirà una nota, per visualitzar la cistella, cliqueu. Podeu anar a la cistella sempre que vulgueu des de la icona que hi ha al costat del menú a la part superior de la pàgina web.

Cliqueu ‘Visualitza cistella’, per procedir al pagament.
Cliqueu ‘Vés a caixa’ per fer el pagament.

Us apareixerà un resum de la comanda, ompliu les dades de facturació i procediu al pagament.

Ja haureu finalitzat el pagament de la quota.

Un cop fet el pagament us arribarà un correu informant-vos que hem rebut la vostra comanda, i que aquesta s’està processant. Després d’aquest correu, en rebreu un altre on us informarem que ja podeu descarregar el vostre QR. Aquest QR subtitueix al carnet actual, i és el que haureu de mostrar a les botigues per obtenir els descomptes de socis. Tenint en compte que potser no totes les botigues tenen, encara, possibilitat de llegir QR us recomanem que us llegiu el QR amb el mòbil i us guardeu el link de la pàgina web que se us carregarà i el guardeu per poder mostrar-lo directament.

Entrant al vostre compte, dins el menú de Comandes, podreu descarregar el vostre QR.

Si llegiu el QR amb un lector de QR us mostrarà la pàgina web on podreu acreditar que sou socis de l’AFA i que recomanem que us guardeu per si les botigues no tenen, encara, la possibilitat de llegir codis QR.

Missatge que carrega la pàgina web del QR.

Hem deixat un pas a pas explicatiu per a tot el procès, si tot i així teniu problemes per fer-ho us podrem ajudar els divendres en horari de Racó! Si voleu procedir al pagament en efectiu, haureu de fer-ho com sempre en horari d’obertura del Racó.

RECORDEM que si algú deu la quota de l’any passat, pot passar a pagar-la pel racó en efectiu o per transferència. Si algú deu alguna quota i comença a pagar aquest any, tindrà antiguitat 0 a partir de la quota pagada. Això implica que potser no podrà optar a algunes ajudes, com per exemple l’ajuda econòmica que fa l’AFA als alumnes socis (amb antiguitat de 2 anys o més) que es presenten a algún examen oficial d’anglès o francès.

Els canvis, a vegades, costen al principi però si són per a millorar l’ajuda que reben els nostres alumnes segur que val la pena l’esforç!!! Estarem encantats d’ajudar-vos si cal! I com tot procés de canvi, si es plantegen recomanacions o millores, ens les podeu fer arribar com sempre per correu o al racó els divendres!
Gràcies a tots!!

JUNTA AFA

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt