CanSat & Nit d’Estels

Els alumnes de 4rt d’ ESO de l’àmbit tecnològic ens fan arribar aquest missatge!

“Som els alumnes de 4t d’ ESO de l’àmbit tecnològic. Desde fa un temps, hem entrat a formar part d’una competició a nivell català. Vam crear dos equips, After Work, un equip de 5 membres, i un altre de 4, Laser Coockle. Aquesta competició s’anomena “CanSat” (Can de llauna, Sat de satèl·lit). Tracta de crear el nostre propi satèl·lit, que compleixi uns certs requisits, com per exemple: Que tingui unes determinades dimensions, que tingui un paracaigudes, que el seu descens sigui a una determinada velocitat, que tingui uns certs components, etc… Per poder crear el nostre satèl·lit, i per que compleixi els requisits prèviament mencionats, és necessari comprar alguns sensors (sensor de velocitat, pressió atmosfèrica, GPS…). Després de parlar amb l’AFA de l’escola, la nostra patrocinadora, hem arribat a l’acord d’imprimir clauers amb la temàtica de la nit d’estels per als nois i noies d’infantil. El preu d’un clauer és d’1€. El divendres 25, a les 17:20h hi haurà un representant de cada grup a l’escola per explicar-vos una miqueta la nostra participació i  vendre els clauers. 
Esperem la vostra col·laboració!
Salutacions

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt