Els alumnes de 4rt d’ ESO de l’àmbit tecnològic ens fan arribar aquest missatge!

“Som els alumnes de 4t d’ ESO de l’àmbit tecnològic. Desde fa un temps, hem entrat a formar part d’una competició a nivell català. Vam crear dos equips, After Work, un equip de 5 membres, i un altre de 4, Laser Coockle. Aquesta competició s’anomena “CanSat” (Can de llauna, Sat de satèl·lit). Tracta de crear el nostre propi satèl·lit, que compleixi uns certs requisits, com per exemple: Que tingui unes determinades dimensions, que tingui un paracaigudes, que el seu descens sigui a una determinada velocitat, que tingui uns certs components, etc… Per poder crear el nostre satèl·lit, i per que compleixi els requisits prèviament mencionats, és necessari comprar alguns sensors (sensor de velocitat, pressió atmosfèrica, GPS…). Després de parlar amb l’AFA de l’escola, la nostra patrocinadora, hem arribat a l’acord d’imprimir clauers amb la temàtica de la nit d’estels per als nois i noies d’infantil. El preu d’un clauer és d’1€. El divendres 25, a les 17:20h hi haurà un representant de cada grup a l’escola per explicar-vos una miqueta la nostra participació i  vendre els clauers. 
Esperem la vostra col·laboració!
Salutacions

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt