Ball de Bastons a càrrec de l’Associació Bastoners de Terrassa.

Infants de P5 a 4t de primària de 17.30 a 18.30h i de 5è de primària a 4t d’ESO de 19 a 20h.

Des de la colla bastonera oferim la pràctica del ball de bastons a infants, joves i adults mitjançant assajos, ballades i trobades culturals. Treballem per poder desenvolupar una atenció especialitzada i un entorn protegit per la infància i adolescència, així com per llurs famílies, connectant les dues realitats de la cultura popular i l’educació en el lleure. Vetllem per la divulgació i la recuperació del ball de bastons a la ciutat al mateix temps que el potenciem i el donem a conèixer.

Vine i apren a ballar bastons al ritme de les picades i amb el dringar dels picarols!

Per més informació contacta amb nosaltres:

Bastonersdeterrassa.

Desplaça cap amunt