L’escola acull centenars de visitants per la Fira Modernista.

Un any més, la nostra escola ha participat activament a la Fira Modernista, uns dels esdeveniments més destacats de la nostra ciutat que enguany ha tornat a la normalitat i als actes al carrer. La jornada de portes obretes ha estat un reclam per a moltes persones que han volgut veure el vestíbul de l’antiga Casa Galí. Així, centenars de visitants han passat pel nostre centre i s’han interessat pels elements decoratius que es poden veure al hall de l’escola i que fan que sigui un edifici singular i únic del modernisme terrassenc i català.

Així, el paviment hidràulic de ciment dissenyat per Antoni Gaudí – originalment per a la Pedrera de Barcelona i que es pot veure al Passeig de Gràcies de la capital catalana – i la porta amb vitralls de l’antic menjador de la casa senyorial han despertat l’interès de molts visitants.

Èxit del taller infantil

Fotos dels vitralls.

Aprofitant la jornada portes obertes, l’AFA ha organitzat un taller infantil obert a tota la ciutadania, que ha tingut molt bona acceptació i ha omplert de vida el pati de l’escola, fent-nos viatjar fins a inicis del segle XX. Desenes de nens i nenes, també algun adult, han gaudit de l’activitat, que consistia en pintar una reproducció de la porta modernista de la Casa Galí, que ja és tot un símbol de la nostra escola.

Comissió de tallers.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt