BIBLIO ESO (Tercer Trimestre)

Encarem la recta final de curs i amb això el préstec de llibres de lectura obligàtoria per l’estiu!!

Ja teniu publicat el calendari (al menú BIBLIOTECA ESO del web) amb els horaris d’obertura del Racó del tercer trimestre.

Obrirem la setmana vinent dimarts, dimecres i dijous:

Dimarts 7.- 1er ESO
Dimecres 8.- 2on ESO
Dijous 9.- 3er ESO

Com sempre hem programat els horaris d’obertura adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres quan surtin de l’escola. Preguem respecteu el dia del vostre curs. L’horari serà sempre el mateix de 13.30h a 14h, a l’hora de sortida del migdia! Els que es quedin a menjador ja saben que poden entrar per la porta del menjador.

El mateix dia de préstec s’hauran de retornar els llibres prestats al segon trimestre o qualsevol llibre que hagueu de retornar. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no podreu venir, ens escriviu un correu a afa.biblioteca@creixenterrassa.cat NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

RECORDAR que només prestarem llibres als socis de l’AFA que tinguin la quota al dia, que tinguin el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. 

HORARI OBERTURA 3r TRIMESTRE

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

US DESITGEM UN BON FINAL DE CURS I QUE GAUDIU DE L’ESTIU, ens retrobem al setembre!!!

Comissió biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt