Muntem un bon cacau!

Un cop més Creixen Terrassa se suma a la iniciativa una «Xocolatada Solidària a favor del càncer infantil» i recapta més de 300 euros

Després de dos anys marcats per les restriccions, aquest mes de maig el nostre centre ha pogut col·laborar amb normalitat a la Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil, que impulsa cada any l’Hospital Sant Joan de Déu.

Així, mestres, pares i alumnes han pogut participar activament d’aquesta iniciativa, que ens va aplegar al pati de l’escola per a compartir un boníssim berenar de coca i xocolata desfeta. Una molt bona manera de donar suport a la millora dels tractaments del càncer infantil i d’apropar-nos al objectiu: que un dia totes les nenes, nens i adolescents amb càncer es puguin curar.

Moltes gràcies a totes les persones qui hi vau col·laborar!

Recorda que pots col·laborar tot l’any amb aquesta iniciativa. Per a més informació: https://xocolatadasolidaria.org/

Comissió festes AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt