Benvingudes famílies!

Un any més ens retrobem a l’escola per iniciar un curs que, aquesta vegada, ve carregat de novetats!

Per primer cop, hem iniciat les classes el dia 5 de setembre i ho hem pogut fer amb normalitat, deixant enrere les restriccions, les distancies i les mascaretes. És un plaer poder tornar a gaudir de l’escola, dels companys i companyes, i recuperar algunes activitats que ens havíem vist obligats a aturar. L’absència de grups bombolla ens permetrà aquest curs retornar als actes de gran format i també a les activitats que dúiem a terme amb nens i nenes.

D’altra banda, des de l’AFA també continuem la nostra activitat habitual. Enguany, realitzarem tallers, sortides, activitats i també oferim un ampli ventall d’extraescolars adreçades a l’alumnat d’infantil, primària i secundària. Algunes ja s’havien fet en anteriors cursos, com patinatge, música, multiesport, i d’altres són totalment noves, com el curs de cuina o el taller de Teatre i circ, que proposem amb molta il·lusió. Estigueu atents, perquè tenim ganes de conèixer als més petits de l’escola i ja estem preparant la primera sortida de Benvinguda!

Hem decidit, també, que ara que portem un temps amb el xandall nou…..tornarem a obrir el RACÓ de l’APROFITAMENT! Podeu deixar els xandalls i bates que ja no us vagin bé a secretaria, i l’AFA tindrà les peces al racó a disposició de les famílies que les puguin necessitar.

Tornem amb les piles carregades i amb moltes ganes de seguir aprenent, compartint, gaudint i vivint plegats! I també necessitem mans, tota ajuda serà benvinguda! Us animem a col·laborar amb l’AFA per petita o gran que sigui la vostra disponibilitat. Tenim moltes formes de participació possibles per a què les famílies s’engresquin i necessitem tota l’ajuda que pogueu aportar. Treballem per comissions (tallers i xerrades, sortides, biblioteca, comunicació,etc), podeu unir-vos a la junta fent-vos membres a l’assamblea anual, però també podeu ser col·laboradors habituals o inclús col·laboradors puntuals de les diferents comissions de treball!

Per aquest motiu (ens falten efectius) ens veiem obligats a fer un canvi en la gestió de l’obertura del racó. A partir, d’aquest curs, ja NO obrirem el racó tots els divendres. Només obrirem el racó sota petició prèvia, via email, quan necessiteu venir a fer alguna gestió o necessiteu qualsevol cosa de l’AFA. Podreu demanar, especificant quina és la vostra necessitat, que us atenguem al racó dijous o divendres entre les 16.15 i les 16.45h.

Us desitgem un molt bon curs 2022-23!!!!

Desplaça cap amunt