BIBLIOTECA 2022-2023

Des de la comissió de biblioteca de l’AFA, us volem recordar informació bàsica del préstec de llibres.

Publicarem, com fem sempre, un calendari (al menú BIBLIOTECA ESO del web) amb els horaris d’obertura del Racó perquè tingueu present quin dia obrim. Ja teniu penjat l’horari per l’entrega dels primers llibres!

Com sempre programarem els horaris d’obertura adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres quan surtin/entrin de/a l’escola. Aquest curs seguirem obrint un dia per cada curs per tal de que no hi hagi molta aglomeració al carrer. Preguem respecteu el dia del vostre curs, fixeu-vos en el calendari que també hi diu l’hora d’obertura. Els alumnes que es quedin a menjador, podran entrar per la porta del menjador com sempre.

Normalment el mateix dia de préstec s’hauran de retornar els llibres prestats al trimestre anterior o a l’estiu com és el cas d’aquest mes. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no podeu venir, escriviu-nos a afa.biblioteca@creixenterrassa.cat abans del dia d’bertura). NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

EXCEPCIONALMENT, per tal de poder garantir la quarantena de 48h per als llibres prestats de l’estiu, aquest DIMECRES 5 d’OCTUBRE de 13.30h a 14.00h recollirem els llibres de TOTS els cursos de l’estiu o préstecs que no s’hagin retornat quan tocava. És important que vingueu dimecres a portar els llibres per tal de poder prestar-los la setmana següent als vostres companys. Si no porteu el llibre, tingueu en compte que esteu perjudicant a algun company que el necessitarà!

RECORDAR que només prestarem llibres als SOCIS de l’AFA que tinguin la quota al dia, el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. SI NO HEU ABONAT LA QUOTA 22-23, SAPIGUEU QUE JA ESTÀ DISPONIBLE EL PAGAMENT A LA WEB DE L’AFA!

RECORDAR també, ja que l’AFA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AFA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AFA, tant de llengua castellana com de llengua catalana i l’horari de préstec dels llibres del primer trimestre. (Aquesta informació la teniu tot el curs disponible al menú lateral)

CATÁLOGO BIBLIOTECA AFA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AFA (LLENGUA CATALANA)

HORARI OBERTURA 1er TRIMESTRE

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

Comissió biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt