OBERTURA DE RACÓ pels alumnes de 2on de la ESO

Com ja sabeu, per canvis en una de les lectures dels alumnes de segon, dimarts de la setmana que vam repartir els llibres no vam obrir per repartir les lectures que pertocaven. Ja ho tenim tot a punt, així que obrirem dimarts 25 a la mateixa hora, abans de l’entrada a les classes de la tarda, de 14.30h a 15.15h.

Aprofitem, ja que hem de tornar a obrir el racó, per donar la possibilitat a tots els alumnes dels altres cursos que no tenien la quota al dia o que el dia que els hi tocava no van poder venir a recollir els seus llibres puguin venir també. No tornarem a obrir el racó fins el proper trimestre, per repartir les següents lectures.

Us deixem el link al calendari per que el tingueu a mà: Calendari obertura racó

Comissió Biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt