JA ES POT PAGAR LA QUOTA DEL CURS 2022-2023!!!

Per si encara no ho heu fet, us recordem que podeu pagar la quota de soci directament a la web de l’AFA. Entreu amb les vostres credencials a l’apartat dels socis i en el menú de la dreta us sortirà la opció. Us deixem el link directe: https://afacreixenterrassa.cat/producte/quota-de-soci-2022-2023/

Us recordem que durant el mes de novembre tindrà lloc l’assamblea anual de socis! En breu anunciarem el día! La vostra assistencia és important, ja que aquesta assamblea és per informar-vos de totes les activitats que es van fer l’any passat, explicar novetats per l’any en curs, etc… També us animem a participar ja que és a l’assamblea on us podeu fer membres de l’afa, col·laboradors de les diferents comissions per ajudes puntuals, i fer propostes per tallers, xerrades, activitats! Necessitem mans, idees, col·laboracions, propostes i tot el que pogueu aportar!!

Moltes gràcies!

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt