Qui s’apunta a anar a buscar els tions de l’escola?

Com cada any, des de l’AFA de l’escola, ja hem començat a preparar les festes nadalenques!! Vam començar la setmana passada amb el primer taller de Nadal fent un calendari d’advent que els nens i nenes es van endur ple de sorpreses cap a casa!!

El següent será divendres 16, amb la intenció que els nens i nenes que vinguin s’emportin els estels nadalencs que decoraran les aules cap a casa seva també!!!Gràcies per la superacollida que tenen els tallers, també el tenim ple!!!

I diumenge 18 ens disposarem a buscar els Tions de l’escola! Ens ajudareu a trobar-los?

Si voleu passar un dia diferent, tot acompanyant-nos al bosc del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac per tal de buscar els tions de cada classe, caldrà que ens digueu per correu electrònic quants adults i quants infants vindran a la sortida, per així poder preveure quants serem a esmorzar!

Recordeu que tornem a fer el concurs de postres i us animem a participar-hi, per tant, també cal que ens digueu si portareu alguna cosa! La data límit és el 8 de desembre.

Ens trobarem a l’esplanada davant del restaurant a les 11 h. per esmorzar plegats.

Us adjuntem un enllaç de Google Maps del Restaurant La Pastora, per tal que ningú es perdi: https://goo.gl/maps/SNgP9XURe9x

Comissió de sortides i festes.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt