BIBLIOTECA ESO – 2on trimestre

Ja disposeu del calendari d’obertura per aquest 2on trimestre al menú lateral!!!

Recordeu que el mateix dia de préstec s’han de retornar els llibres prestats al trimestre anterior. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no podeu venir, escriviu-nos a afa.biblioteca@creixenterrassa.cat abans del dia d’bertura). NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

RECORDAR que només prestarem llibres als SOCIS de l’AFA que tinguin la quota al dia, el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. SI NO HEU ABONAT LA QUOTA 22-23, SAPIGUEU QUE ESTÀ DISPONIBLE EL PAGAMENT A LA WEB DE L’AFA!

RECORDAR també, ja que l’AFA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AFA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AFA, tant de llengua castellana com de llengua catalana i l’horari de préstec dels llibres del segon trimestre. (Aquesta informació la teniu tot el curs disponible al menú lateral)

CATÁLOGO BIBLIOTECA AFA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AFA (LLENGUA CATALANA)

HORARI OBERTURA 2on TRIMESTRE

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

Comissió biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt