Gràcies, gràcies i 1517.41 vegades gràcies!!!

Gràcies un cop més a tots i a totes per la participació a la Festa Solidària a favor del càncer infantil!!!

Aquest any la xocolatada solidària es va convertir en una festa! Xocolata, magdalenes, rifa i moltes propostes solidàries que ens van ajudar a fer-la GRAN! Gràcies a totes les associacions, als alumnes de la ESO i a totes les famílies que vau participar vam recaptar 1517,41 euros que ja estan ingressats en favor de Sant Joan de Déu per la lluita contra el càncer infantil!!

Sabeu que podeu seguir col·laborant amb ells des de la seva web https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/collabora/projectes/investigacio/cancer-infantil

Gràcies al nostre catering La vostra cuina per la XOCOLATA i a la Fundació Ocupacional del Bosc per les MAGDELENES…..era tot BONÍSSIM!!!! Gràcies a totes les associacions que ens vàreu acompanyar al patí de l’escola: La Fundació Ramon Martí Bonet, La Creu Roja Terrassa, Policiasxvalientes, Mua solidaris, Pulseras Candela, Eina cooperativa, L’extra cooperativa i per les aportacions a la rifa de @Saretapetazeta, @Caputxetalila, Bonpreuesclat, Camping la Ribera Salada, Llibreria Atenea, La Chinata Terrassa, @Meskolives, @TocaBoires, @Cobs&Tops, @Natural&Bo, Kids&us Terrassa, @El confit, Somnis de Sucre, NaturaBIO Cosmetics Terrassa, Casa Gispert, Flying Tiger, i a tots els que vau aportar la vostra ajuda per fer-ho possible!!!

Entre tots la vam fer grossa!!!

Comissió Festes i Sortides.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt