Benvingudes famílies!

Benvolgudes famílies i alumnes, ja tenim aquí el nou curs escolar!

Des de l’AFA, us adrecem aquesta carta per saludar, especialment a les noves famílies de l’escola, a les quals donem la benvinguda i animem a sumar-vos a l’associació. Esperem que us hi sentiu acollits i participeu en tot allò que sigui del vostre interès.

La nostra entitat treballa conjuntament i de manera estreta amb la direcció del centre i fomentem el treball en benefici de tot l’alumnat. També col·laborem activament en les iniciatives que endega l’escola, impulsem activitats pròpies i tallers; formem part del Consell Escolar, disposem de Biblioteca per la ESO i coordinem l’oferta d’extraescolars, que podeu consultar aquí: https://afacreixenterrassa.cat/extraescolars/

També fem aportacions econòmiques i materials que ajuden a desenvolupar els projectes de l’escola, supervisem els diversos serveis que ofereix el centre i potenciem la participació i el compromís de famílies, alumnat i comunitat educativa.

L’AFA s’organitza en diferents comissions de treball i està oberta a tothom. Us encoratgem a acostar-vos i conèixer-nos! La nostra pàgina web és https://afacreixenterrassa.cat i ens podeu trobar a correu de l’AFA afa@creixenterrassa.cat sempre tot i que no sempre contestem immediatament, i al Racó de l’AFA els dijous o divendres de 16:15h a 16:45h, sota reserva prèvia via correu.

Estem segurs que aquest curs 2023-24 estarà ple de bons moments i junts farem que sigui inoblidable.

Gràcies!

AFA CREIXEN TERRASSA

Desplaça cap amunt