BIBLIOTECA 2023-2024 (2on TRIMESTRE)

Ja teniu penjat el calendari d’obertura del Racó del 2on trimestre!

Com sempre programarem els horaris d’obertura adaptant-nos a l’horari escolar dels alumnes per tal que puguin venir directament al racó a retornar o a recollir els llibres quan surtin/entrin de/a l’escola. Aquest curs obrirem els dilluns a les 17.15h a la sortida de l’escola, un dia per 1er i 2on d’ESO i un altre dia per 3er i 4rt d’ESO.
Preguem respecteu el dia del vostre curs, fixeu-vos en el calendari que hi diu el dia i l’hora d’obertura.

Aquest trimestre obrirem:

  • Dilluns 15 de gener a les 17.15h per 1er i 2on d’ESO.
  • Dilluns 5 de febrer a les 17.15h per 3er i 4rt d’ESO.

El mateix dia de préstec s’hauran de retornar els llibres prestats al trimestre anterior. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no podeu venir, escriviu-nos a afa.biblioteca@creixenterrassa.cat abans del dia d’obertura). NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

RECORDAR que només prestarem llibres als SOCIS de l’AFA que tinguin la quota al dia, el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. SI NO HEU ABONAT LA QUOTA 23-24, SAPIGUEU QUE JA ESTÀ DISPONIBLE EL PAGAMENT A LA WEB DE L’AFA!

RECORDAR també, ja que l’AFA  no disposa de tots els llibres de lectura obligatòria, que els socis de l’AFA tenen un 5% de descompte en la compra de llibres a la llibreria ATENEA.

Us deixem el catàleg de llibres que disposem a l’AFA, tant de llengua castellana com de llengua catalana i l’horari de préstec dels llibres del primer trimestre. (Aquesta informació la teniu tot el curs disponible al menú lateral)

CATÁLOGO BIBLIOTECA AFA (LENGUA CASTELLANA)

CATÀLEG BIBLIOTECA AFA (LLENGUA CATALANA)

HORARI OBERTURA 2on TRIMESTRE

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

Comissió biblioteca AFA.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt