BIBLIOTECA 2023-2024 (3er Trimestre)

Estrenem espai de Biblio al web de l’AFA!!!! Entreu i tafanejeu!!!

Tindreu sempre un botó actiu com aquest a la plana principal de l’AFA que us porta directes al nostre espai. Allà hi trobareu el catàleg de llibres, el document de compromís i una agenda on anirem anunciant els dies d’obertura del racó. Ho tindreu sempre disponible!

Aviat anunciarem el dia de préstec dels llibres de lectura de l’estiu!

Recordeu que el mateix dia de préstec s’hauran de retornar els llibres prestats al trimestre anterior. No torneu els llibres a la classe ni a secretaria (si teniu algun problema perquè el dia que obrim no podeu venir, escriviu-nos a afa.biblioteca@creixenterrassa.cat abans del dia d’obertura). NO ES PRESTARAN LLIBRES SI NO RETORNEU ELS ANTERIORS.

RECORDAR que només prestarem llibres als SOCIS de l’AFA que tinguin la quota al dia, el full de compromís entregat i que hagin retornat tots els llibres prestats prèviament. SI NO HEU ABONAT LA QUOTA 23-24, SAPIGUEU QUE SEGUEIX DISPONIBLE EL PAGAMENT A LA WEB DE L’AFA!

Per qualsevol dubte o aclaració sabeu que ens podeu escriure a: afa.biblioteca@creixenterrassa.cat

Comissió biblioteca AFA.

Desplaça cap amunt